el-GRen-US
Language

NEWS

LESVOS CHAMBER DEVELOPMENT COMPANY 

News and Announcements of ELEA AMKE

The posts on the new website of ELEA AMKE start from 02.01.2023. Older announcements can be seen on the website of the Chamber of Lesvos where ELEA AMKE was hosted - HERE!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΩΝ

[Ολοκληρώθηκε/Έκλεισε: 18.04.2023]

Η Η ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ, ότι προτίθεται να προβεί σε διαδικασία επιλογής για την κατάρτιση σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες σε προσωπικό για την υλοποίηση του αντικειμένου της Εταιρείας με διάρκεια έως 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης.

Στέλεχος, με τους παρακάτω ενδεικτικά κλάδους:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Π.Ε. ή Τ.Ε. Ή ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Η πρόσκληση από τη δημοσίευσή της στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα παραμείνει ενεργή για 18 ημερολογιακές ημέρες.

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ "ΕΔΩ"

Η πρόσκληση από τη δημοσίευσή της στην ιστοσελίδα της Εταιρείας θα παραμείνει ενεργή για 18 ημερολογιακές ημέρες. (έως 18.04.2023)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν πλήρη, σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ, στη Μυτιλήνη, Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 71, 81131, μέχρι τη ΤΡΙΤΗ, 18.04.2023, και ώρα 14:00 μ.μ. με την επισήμανση «Να μην ανοιχθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία».

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης για την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα.

Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνος για διανομή της Πρόσκλησης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είναι ο Γραμματέας της Δ.Ε. κ. Κωσταντίνος Σωτηράκης, τηλ. +30 22510 55095, εμαιλ: info@elealesvos.com, elea.amke@gmail.com.


ΜΥΤΙΛΗΝΗ, 31.03.2023


Για την ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ. (Απόφαση Δ.Ε. 36/30.03.2023)

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.

Print
209 Rate this article:
5.0
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by ELEALESVOS
Back To Top