el-GRen-US
Language

NEWS

LESVOS CHAMBER DEVELOPMENT COMPANY 

News and Announcements of ELEA AMKE

The posts on the new website of ELEA AMKE start from 02.01.2023. Older announcements can be seen on the website of the Chamber of Lesvos where ELEA AMKE was hosted - HERE!


Event date: 2/12/2024 - 3/4/2024 Export event
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΩΝ για την κατάρτιση Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την συμπλήρωση των αναγκών της ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΩΝ για την κατάρτιση Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την συμπλήρωση των αναγκών της ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ

Ολοκληρώθηκε - Έκλεισε στις 29.03.2024 με απόφαση Δ.Ε. 45/29.03.2024

Ειδικότερα, Στέλεχος, με τους παρακάτω ενδεικτικά κλάδους:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ή ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉΣ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ή Τ.Ε. Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

  • Το αντικείμενο της εργασίας που θα αναλάβει το στέλεχος συνδέεται με τις ανάγκες της εταιρείας.
  • Η Ατομική Σύμβαση Εργασίας που θα υπογραφεί θα είναι πλήρους απασχόλησης.
  • Η Ατομική Σύμβαση Εργασίας θα διέπεται από ειδικότερους όρους και κανόνες δεοντολογίας της Εταιρείας όπως η μη σύγκρουση συμφερόντων με την υπογραφή κατάλληλης υπεύθυνης δήλωσης. Ενδεικτικά δεν επιτρέπεται τα στελέχη της Εταιρείας να λειτουργούν ως σύμβουλοι-συντάκτες αιτήσεων στήριξης ή εν γένη να σχετίζονται επαγγελματικά με δικαιούχους των προγραμμάτων που διαχειρίζεται η εταιρεία ή να συνδέονται με συγγένεια α’ βαθμού με δικαιούχους ή εν δυνάμει δικαιούχους. Επίσης η Ατομική Σύμβαση Εργασίας θα διέπεται από τήρηση κανόνων εμπιστευτικότητας και δεοντολογίας της Εταιρείας σύμφωνα με τους οποίους τα στελέχη θα πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης.
  • Το συνολικό μηνιαίο μικτό κόστος των ατομικών συμβάσεων εργασίας μπορεί να ανέλθει σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία, των νομοθετικά προβλεπόμενων εργοδοτικών εισφορών, των επιδομάτων άδειας, Χριστουγέννων και Πάσχα, ανάλογα με τα προσόντα και εμπειρία του στελέχους που θα επιλεγεί.
  • Η εργασία θα παρέχεται στην έδρα της ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ, Π. Κουντουριώτου 71 , Μυτιλήνη 81 1131 Μυτιλήνη - Λέσβος.
  • Η ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψηφίους και κατά την κρίση της, κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων για τη θέση, με απόφαση των κατάλληλων οργάνων της να επιλέξει η ίδια εάν θα καλύψει τη θέση ή όχι. Επίσης η ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει τη διαδικασία σε οποιοδήποτε στάδιο κρίνει σκόπιμο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ, 12.02.2024

Για την ΕΛΕΑ ΑΜΚΕ. (Απόφαση Δ.Ε. 44/05.02.2024)

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.

Print
70 Rate this article:
No rating

Documents to download

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by ELEALESVOS
Back To Top